Téli szünet előtti utolsó nap az óvodában

2023. december 24.

Az utolsó napon a gyermekekkel részt vettünk az óvodai liturgián. A liturgia után egy különleges eseménynek lehettünk részesei: a két (Liliom és Kagyló) csoport együtt fogyasztotta el az ünnepi ebédet. Ez a különleges élmény az összetartozás érzését erősítette bennünk.

Az asztaloknál a gyermekek, óvónők és gondozónénik egyaránt helyet foglaltak, és közösen élveztük a finomságokat. Az étkezés során az összetartozás érzése erősödött bennünk, és együttesen élhettük meg a közösség erejét. A hangulat varázslatos volt: a gyermekek nevetése és az örömteli pillanatok mindannyiunk szívét megtöltötték boldogsággal. Az óvodai közösség összekovácsolódása ezen az eseményen keresztül még mélyebbé vált. Az ilyen alkalmakkal közösen megéljük a fontos pillanatokat. Az ünnepi ebéd nemcsak az együttlétet, de az összetartozás erejét is magába foglalja.

Kívánjuk, hogy az ünnep örömteli és békés legyen mindenkinek, és az új év közeledtével mindenki számára új lehetőségeket, boldogságot és sikereket hozzon. Boldog, áldott  karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

Gipszfigurák festése“Az én Betlehemem” alkotói pályázat