• Ismerkedés az óvodával

  Óvodai jelentkezés a 2022-2023 nevelési évre

  A Liliomkert Katolikus Óvoda hamarosan megnyitja kapuit a leendő óvodás gyermekek és szüleik számára.

  A gyermek az öröm, a reménység. Gyönge testében van valami világi; ártatlan lelkében van valami égi; egész kedves valója olyan nékünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség.

  — Gárdonyi Géza

  A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel, biztonságosabbnak érezzük, ha digitális formában tesszük lehetővé, hogy megismerjék óvodánkat,  nevelési programunkat és a hozzá kapcsolódó speciális tevékenységeinket, a nálunk folyó szakmai, pedagógiai munkát.

  Az óvodánk iránt érdeklődő családok részére egy több alkalmas bemutatkozó VIDEÓ SOROZATOT készítettünk, amelynek több állomásai lesznek az óvodai beiratkozásig. Az online videóprogram segítségével szeretnénk bemutatni óvodánkat, az itt folyó nevelésgyakorlatunkat, szakmai pedagógiai munkánkat, amelyre jogosan büszkék vagyunk, betekintést engedve az óvoda mindennapi életébe, ezáltal is segítve ÖNÖKET a megfelelő óvoda kiválasztásában.

  A bemutatkozó videósorozat, négy héten keresztül, kiemelve egy-egy műveltségi területet mutatja be óvodánk egyedi és sajátságos arculatát.

  Az ismerkedő videósorozat online bemutatkozó alkalmai:

  1. alkalom: február 23. szerda 10.30
  2. alkalom: március 02. szerda 10.30
  3. alkalom: március 09. szerda 10.30
  4. alkalom: március 16. szerda 10.30

  A videósorozat különböző alkalmai a fent megadott időpontokban indulnak, a Liliomkert Katolikus Óvoda hivatalos Facebook-oldalán.

  A videós anyaggal párhuzamosan lehet majd kérdéseket, hozzászólásokat megfogalmazni kommentben, amelyre az óvodavezető valamint óvodapedagógusaink azonnal válaszolnak.

   

  Szeretettel hívjuk és várjuk ÖNÖKET, csatlakozzanak minél többen!

   

  Örömmel buzdítjuk továbbá ÖNÖKET, hogy nézzék meg óvodánkről készült  IMÁZSFILMET is, amely hitelesen foglalja össze és tesz tanubizonyságot arról, hogy

  Minden gyermek egy-egy csoda és a hozzá vezető útnak is csodának kell lennie!

  Mi nevelők teljesen elköteleződtünk e szemlélet mellett, sőt pedagógiai küldetésünknek tekintjük és éljük meg a mindennapokban. Ez az elhivatottság ösztönöz bennünket arra, hogy folyamatosan keressük minden gyermek titkát és azon munkálkodjunk, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük őket, hogy ÖNMAGUK lehessenek. E csodálatos gyermeki világ felfedezésére, megísmerésére hívjuk ÖNÖKET szeretettel, betekintést adva abba a környezetbe, amely a gyermekek aktivitásától, jókedvétől, énekétől, kacagásától hangos, ahol a kimondott szavakat és ki nem mondott gondolatokat a tartalom és a felelősség jellemzi.

   

  Kérjük ÖNÖKET, folyamatosan kísérjék figyelemmel honlapunkat, ahol minden aktuális információt folyamatosan közzéteszünk.

  Bármilyen felmerülő kérdésben, illetve további információkért szívesen állunk rendelkezésükre a következő elérhetőségeken:

  Mobil: +36 (30) 522-2373 – Lukács Mária óvodavezető
  Titkárság: +36 (1) 291-2162
  E-mail: igazgato@liliomkertovi.hu
  Web: www.liliomkertovi.hu

  NAGY SZERETETTEL VÁRJUK JELENTKEZÉSÜKET!!!