• Hívogató

  Nyílt napra

  Osztani magad, – hogy így sokasodjál, Kicsikhez hajolni,- hogy magasodjál, hallgatni őket, hogy tudd a világot, róluk beszélni, ha szólsz a világhoz.

  — Váci Mihály

  Az óvoda népszerűsítési projekt keretében, szeretettel hívjuk és várjuk ÖNÖKET a Kagyló nagycsoportba, egy ONLINE ÉLŐ NYILT NAPRA,

  2022.03.17-én, csütörtökön, 8.30-10.30

   

  közötti időintervallumban, az óvoda hivatalos Facebook-oldalán, ahol lehetőségük lesz megismerni a leendő kiscsoportot indító óvónéniket, nevelési gyakorlatukat, pedagógiai hitvallásukat, az óvoda pedagógiai sajátosságait, tárgyi felszereltségét.

  Ha személyesen nem is tudunk találkozni, virtuálisan elvisszük ÖNÖKNEK a nyílt napot.

  Találkozzunk az online nyílt napon!

  (ahova a gyermeket és szüleiket is várjuk, hogy még könnyebb legyen óvodát választani a vírushelyzet idején is)

   

  A bemutatkozó programsorozataink által szeretnénk elérni, hogy aki betér óvodánkba, tapasztalja meg és élvezze mindezeket az örömteli ajándékokat, az egymás iránti tiszteletet, szeretetet, derűt, jócselekedeteket, nevelésünk elhivatottságát.

   

  Kérjük ÖNÖKET, folyamatosan kísérjék figyelemmel honlapunkat, ahol minden aktuális információt folyamatosan közzéteszünk.

  Bármilyen felmerülő kérdésben, illetve további információkért szívesen állunk rendelkezésükre a következő elérhetőségeken:

  Mobil: +36 (30) 522-2373 – Lukács Mária óvodavezető
  Titkárság: +36 (1) 291-2162
  E-mail: igazgato@liliomkertovi.hu
  Web: www.liliomkertovi.hu

  NAGY SZERETETTEL VÁRJUK JELENTKEZÉSÜKET!!!