Környezettudatosan határtalan alkotókedv

2021. január 30.

Projektünk e hetében kreativitásunk folyton az újrahasznosításra irányult – kizárólag hulladékból elkészítettük saját kameránkat, és kezdődhetett a színészesdi: egész héten „egymás kamerái előtt szerepeltünk” különféle izgalmas fejlesztő játékokkal, népi dalos játékokkal, szerep- és családjátékokkal, s közben rájöttünk, mennyire jó együtt lenni! Ennek örömére szintén csak hulladék anyagokból alkottuk meg közös csoportmemória-játékunkat. Gyertyaszentelő közeledtével pedig – jórészt maradékokból – gyertyácskákat csináltunk. Fantasztikus játékok alakultak csodaépítményeink segítségével, s mikor végül a hókotró is megépült, már odafönt is úgy érezték, itt az ideje: akkora havat küldtek, hogy hóembercsaládra is volt elég! Végre igazit havazhattunk!

Kreativitásunkat Varázsjátékunkban is kihasználhattuk: Felhúzós játékokká változva találhattuk meg, fokozatosan lassulva, belső nyugalmunkat…

E héten is figyeltünk az egészséges, mozgásgazdag életvitelre: kint is, bent is mozogtunk, volt mindennapos mozgás és persze az elmaradhatatlan Vitamintorna!

Ovis liturgia a Halacska csoportbanGyertyaszentelő Boldogasszony ünnepére készülünk